הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
כוס ורבע סוכר
שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח רגיל
כוס מיץ תפוזים (טבעי)
גרד מקליפת תפוז
3 כפות קקאו
אופן ההכנה
להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם כוס ורבע סוכר ו- שקית סוכר וניל.
את החלמונים לערבב בקערית עם אבקת אפיה, 1/2 כוס שמן וגרד מקליפת תפוז.
להוסיף תערובת החלמונים לקצף ולבחוש בעדינות.
להוסיף לתערובת הנ"ל את 2 כוסות הקמח וכוס מיץ תפוזים - לסירוגין. לבחוש בתנועות
קיפול עדינות לתערובת אחידה.
לשמן תבנית, לצקת מחצית מהתערובת.
למחצית השנייה להוסיף 3 כפות קקאו, לבחוש - לצקת מעל הבצק שבתבנית.
בעזרת כף הפוכה, לעשות 5 סיבובים בעדינות. (על מנת ליצור את מראה השיש).
לאפות בחום בינוני עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
