הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
5 ביצים
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
4 כפות מלאות קמח תופח
4 כפות מלאות קמח רגיל
3 כפות מלאות שוקולית
אופן ההכנה
מפרידים את החלבונים ומקציפים עם חצי כוס סוכר.
בקערה נוספת מערבבים חלמונים,שמן,סוכר,ועיל,אבקת אפיה,מיץ תפוזים וקמח.
לאחד בקיפול את שתי התערובות עד לקבלת מרקם חלק.
לרבע מהתערובת לערבב את השוקלית.
לצקת את התערובת הלבנה לתבנית ששומנה מראש ובעזרת מזלג לערבב את תערובת השוקולד
בצורת שיש.
לאפות בחום בינוני עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
