חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
5 ביצים
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
4 כפות מלאות קמח תופח
4 כפות מלאות קמח רגיל
3 כפות מלאות שוקולית
אופן ההכנה
מפרידים את החלבונים ומקציפים עם חצי כוס סוכר.
בקערה נוספת מערבבים חלמונים,שמן,סוכר,ועיל,אבקת אפיה,מיץ תפוזים וקמח.
לאחד בקיפול את שתי התערובות עד לקבלת מרקם חלק.
לרבע מהתערובת לערבב את השוקלית.
לצקת את התערובת הלבנה לתבנית ששומנה מראש ובעזרת מזלג לערבב את תערובת השוקולד
בצורת שיש.
לאפות בחום בינוני עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מגיש: סוזי גנזיה
מקור:
שתף את המתכון