חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השכבות בנוייה מבסיס שחור, שכבה לבנה ולמעלה מוס שוקולד.
עוגת שכבות ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השכבות בנוייה מבסיס שחור, שכבה לבנה ולמעלה מוס שוקולד.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
7 כפות סוכר
2 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
גוש קטן של חמאה
אופן ההכנה
בסיס:
מחממים אתהתנור לחום בינוני - 180 מעלות.
מקציפים 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר. מערבבים 4 חלמונים עם הקקאו והקורנפלור, ומוסיפים לחלבונים בתנועת קיפול.
לאפות כ- 20 דקות. (אפשר להרטיב את העוגה עם חצי כוס נס קפה ללא חלב).
מחכים שהעוגה תתקרר.
שכבה לבנה:
מקציפים לקצף קשה את השמנת עם 1 כף סוכר ומורחים על העוגה כשהיא קרה.
מוס שוקולד:
ממיסים את השוקולד המריר עם החלב (אפשר גם במיקרוגל), וכשהשוקולד עדיין חם מוסיפים לו גוש קטן של חמאה עד שתימס לחלוטין. מפרידים 2 ביצים, ואת החלמונים טורפים היטב ומוסיפים לשוקולד לאט ותוך כדי בחישה. מקציפים 2 חלבונים עם 2 כפות סוכר, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בתנועת קיפול.
מגיש: מאיה ניסן מנדלקרן
מקור:
שתף את המתכון