חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות עם אגוזים וריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם אתם מתכננים איזה אירוח מכובד, זאת בדיוק העוגה בשבילכם! brעוגה עשירה מאד, שצריך לתכנן זמנים כדי להכין אותה, brאבל כל ביס שווה את זה, וגם את הקלוריות שלה. br
עוגת שכבות עם אגוזים וריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם אתם מתכננים איזה אירוח מכובד, זאת בדיוק העוגה בשבילכם! brעוגה עשירה מאד, שצריך לתכנן זמנים כדי להכין אותה, brאבל כל ביס שווה את זה, וגם את הקלוריות שלה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
4 חלמונים
½ כוס פירורי לחם
½ כוס קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס אגוזים טחונים
למרנג:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לציפוי:
½ כוס פירורי לחם
½ כוס אגוזים קצוצים
½ כוס שוקולד מגורד
1 כוס חלב
ריבת חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לבסיס העוגה ביחד עם הסוכר.
אל הקצף לקפל את החלמונים, פירורי הלחם, קמח, אבקת סודה לשתייה והאגוזים הטחונים.
לשפוך הכל לתבנית עגולה משומנת ומקומחת, ולאפות בחום בינוני כ-30 דקות.
מצננים וחוצים את העוגה לשניים.
המרנג:
מקציפים את כל חומרי המרנג ומניחים בתבנית (באותה התבנית שהשתמשתם לעוגה) על נייר אפייה, ולאפות כ-2-3 שעות בחום מאד נמוך.
הציפוי: לערבב את כל חומרי הציפוי ביחד.
להקציף את השמנת המתוקה.
הרכבת העוגה:
מרטיבים את שני חלקי העוגה בכוס החלב.
על החלק התחתון למרוח שכבה של ריבת חלב.
מעליה להניח את המרנג.
לכסות במחצית מכמות הקצפת.
להניח את החלק העליון של העוגה.
שכבת ריבת חלב
יתרת הקצפת
ומעל לפזר את הציפוי.
מגיש: kalla
מקור: שרה
שתף את המתכון