חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
6 ביצים מופרדות
1 שקית אינסטנט פודינג שוקו
3 כפות סוכר
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
1 גביע יוגורט
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר איכותי שבור לקוביות
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות חלב
2 כפות סוכר
1 כף גראנד מארנייה
אופן ההכנה
לבסיס:
מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת שתי כפות סוכר לקבלת קצף יציב. מקציפים בנפרד את החלמונים עם כף הסוכר הנותרת לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הפודינג ומקציפים לקבלת תערובת אחידה. מקפלים לתערובת החלמונים את קציפת החלבונים לקבלת מסה חלקה ואחידה. מעבירים לתניתפיירקס משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות בדיוק.
לקרם:
מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והסוכר הרגיל תוך כדי הוספת היוגורט והשמנת החמוצה. מוסיפים בהדרגה גם את הפודינג וממשיכים להקציף לקבלת קרם יציב.
מורחים את הקרם על הבסיס המצונן ומכניסים למקרר להתייצבות למשך כחצי שעה.
לציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם שאר המרכיבים בסיר על אש נמוכה. יוצקים את סירופ השוקולד על העוגה המצוננת ומחזירים למקרר לעוד חצי שעה לפחות.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של דנית סלומון
שתף את המתכון