חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת ואגוזים" קרין גורן "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמנת ואגוזים" קרין גורן "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 מכלי שמנת מתוקה 38 אחוז או 32 אחוז לא פחות
4 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם אגוזים קצוצים [ לוז או מלך או תערובת של שניהם]
כף קינמון
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
בקערת עירבוב לערבב את קופסאות השמנת המתוקה יחד עם 2 שקיות סוכר וניל
לטרוף את הביצים ולהוסיף לקערה בהדרגה לערבב ולהוסיף את שהתערובת מעורבבת היטב
בהדרגה מוסיפים את הקמח מנופה עם 2 כפיות אבקת אפיה מערבבים היטב ומניחים בצד
מכינים את תערובת האגוזים עם הקינמון
בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה יוצקים שליש מתערובת הבצק מעליה שיכבה שלאגוזים
יוצקים שיכבה נוספת של בצק מוסיפים שיכבה אגוזים ומכסים בשיכבת בצק
בתנור שחומם ל170 מעלות אופים למשך 50 דקות
מצננים מעט וזורים אבקת סוכר
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: קרין גורן - תכנית טלבזיה
שתף את המתכון