הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
200 ג' חמאה ללא מלח
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 חלמונים
2 כוסות קמח תופח
למלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנד פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף היטב,
בקערה נפרדת לערבב:
2 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 גבינת קרם ריקוטה של גד
אופן ההכנה
הכנת הבצק
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת עיסה אחידה
2. לשטח 3/4 מהבצק בתבנית עגולה מס' 26 או מרובעת גודל 22*29
את 1/4 הנותר לשטח בתבנית אינגליש קייק.
לאפות עד שמזהיב קלות, ולקרר.
למלית הגבינה:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנד פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף היטב
בקערה נפרדת לערבב:
2 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 גבינת קרם ריקוטה של גד
הרכבת הקרם:
1. לקפל את הקצפת לתערובת הגבינה.
2. להניח רצועת שקף על הדפנות לצקת על הבצק האפוי
לציפוי -
1.מפוררים את הבצק שבתבנית הקטנה
לפזר באחידות על פני העוגה.
לקרר 12 שעות לפחות.
מגיש:
מקור: אלונה צילום (מלכה2 )
שתף את המתכון