הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
1 כוס חלב
2 ביצים
1 מרגרינה
7 כפות סוכר
50 גר' שמרים
קורט מלח
מילוי:
1 כוס סוכר
1/2 מרגרינה
1/2 2 כפות קקאו
סירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
להמיס מרגרינה עם כוס חלב
כאשר החלב פושר להוציא מעט ולהמיס עם השמרים ולהמשיך להמיס את המרגרינה עם החלב.
בקערה לשים את הקמח, הסוכר, המלח, הביצים ואת החלב עם המרגרינה ולבסוף את תערובת השמרים, לערבב ולקרר 3 שעות.
להכין מחומרי המילוי ממרח.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד כל חלק לעלה ולמרוח עליו 1/3 מהמילוי לקפל ולרדד במערוך לעלה מאורך ברוחב 15-20 ס"מ לחתוך ל-3 ולקלוע צמה.
להרתיח את חומרי הסירופ ולהרטיב את העוגה עם גמר האפיה.
מגיש:
מקור: יהודית
שתף את המתכון
