הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח רגיל
2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים
3 כוסות מים (450מי"ל)
חצי כוס סוכר
3 ביצים
1 מרגרינה רכה
סירופ:
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
תפוז או לימון פרוסים
להרתיח להעביר לאש קטנה עד שהעוגות מוכנות
להבריש מיד שהעוגות יוצאות מהתנור
לתערובת השוקולד:
חצי כוס סוכר + 2 כפות קקאו + כף קינמון
אופן ההכנה
1.ללוש הכל לבצק לשפוך על משטח מקומח וללוש מעט להעביר להתפחה כארבעים דקות.
2.להכין תערובת שוקולד.
3. להמיס חמאה.
4. לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל 8 חתיכות ומרדדים לעלה דק 1/3 מהעלה למרוח בממרח נוטלה או שוקלוד ואת הנותר לפזר תערובת שוקולד , ניתן להוסיף גם אגוזים.
5.לגלגל את העלה.
6. לסדר בכל צורה שאתם מעוניינים (בתמונה - חתכתי את העלה המגוגל לשניים וסידרתי בתבנית).
7.לתנור בחום בינוני כ 40 דקות
8. מיד אחרי הוצאת העוגה מהתנור לשפוך את הסירופ שוקולד.
מגיש:
מקור: דודו החמוד מהאתר תפוז
שתף את המתכון
