חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמרים שוקולד, מהממת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון אומנם נראה מסובך, אבל כשעובדים איתו , זה בסופו של דבר די קל.
עוגת שמרים שוקולד, מהממת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון אומנם נראה מסובך, אבל כשעובדים איתו , זה בסופו של דבר די קל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מומסת+2 כוסות מים חמים
2 ביצים
½ כוס סוכר
1 כף שמרים
מעט מלח
למילוי:
1 כוס קקאו
½2 כוסות סוכר
1 כף נס קפה
1 כפית גדושה קינמון
לסירופ:
8 כפות מים חמים
4 כפות סוכר.
אופן ההכנה
ללוש לבצק אחיד-הבצק יוצא רך במיוחד.( לא להבהל) להתפיח ½ שעה. בינתיים,להוסיף לתוך קערה: 1 כוס קקאו, 2 וחצי כוסות סוכר, כף נס קפה. כפית גדושה קינמון. לערבב הכל. לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים. כל חלק לרדד דק מאד, לעלה גדול במיוחד (לפנות מקום גדול על משטח עבודה) להשתדל שלא יקרע. למרוח על העלה מריחות קלות של שמן (לא שלוליות), לפזר מהמילוי (בערך כוס חד פעמית מלאה) ולהתחיל לגלגל, לאט ובעדינות לרולדה ארוכה במיוחד. כשמסיימים, לקפל לחצי, ולסובב כמו ספירלה/בורג, להניח על תבנית חד פעמית ("אינגליש קייק") מרופדת בנייר אפיה. להתפיח כחצי שעה ו....לתנור.(שחומם מראש ל180 עמלות עד שהעוגה תופחת יפה ומשחימה) ללא ביצה. כשמוציאים מהתנור למרוח סירופ: 8 כפות מים חמים + 4 כפות סוכר-להמיס
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון