חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמרים שוקולד(5 תבניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

5 תבניות מאורכות ביחד בתנור brניתן להקפאה וחימום 5 דקות לפני שהאורחים באים....כאילו נאפתה בזה הרגע....
עוגת שמרים שוקולד(5 תבניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

5 תבניות מאורכות ביחד בתנור brניתן להקפאה וחימום 5 דקות לפני שהאורחים באים....כאילו נאפתה בזה הרגע....
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח רגיל
3 ביצים
1 מחמאה
חצי כוס שמן
כוס סוכר
50 גרם שמרים(רק קובייה)
קליפת לימון מגורדת
קורט מלח
כוס וחצי מים פושרים
---------------------
ביצה טרופה +שומשום
לקרם:
-----
1 וחצי מרגרינה
1 וחצי כוס סוכר
6 כפות קקאו
כף קינמון
מעט ברנדי
אגוזים וצימוקים חובה!
לערבב הכל לתערובת חלקה
סירופ:
------
כוס מים+כוס סוכר+2 אבקת סוכר וניל
להביא לרתיחה ולכבות עד שהסוכר נמס כולו
אופן ההכנה
לבצק:להתפיח שמרים עם כף סוכר לערבב עם שאר החומרים של הבצק ולהתפיח שעה
לחלק ל 10 חלקים שווים
כל חלק לפתוח לעלה ולמרוח מהקרם השוקולד לגלגל
כל שתי עלים מגוגלים לצמה להניח בתבנית משומנת קלות ולשים בצד להתפחה
אז יש לנו 10 עלים מגוגלים וכל 2 בתבנית בסה"כ 5 תבניות להתפחה
כשתופח להבריש בביצה ולפזר שומשום להכניס לתנור
מחומם מראש את כל התבניות ביחד על רשת התנור באמצע
בחם בנוני 160 מעלות כשצבע העוגות בתנור משנה צבעו לצהוב חום בהיר לשפוך מהסירופ על כל אחת מהם ולהמשיך לאפות עד לצבע חום
לקרר ולעטוף כל אחת בניילון נצמד .........ב ה צ ל ח ה!!!!!!!
מגיש: רותם דבי
מקור: חברה
שתף את המתכון