הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שקדים.
250 גרם סוכר.
6 ביצים.
קליפת תפוז.
סוכר וניל.
שמנת מתוקה או שוקולד מריר עם מרגרינה.
אופן ההכנה
יש לרסק את השקדים.
יש לגרד את קליפת התפוז.
את הביצים יש להפריד לחלבונים ולחלמונים לחוד.
להקציף את החלבונים להוסיף לאט את הסוכר תוך כדי הקצפה, עד להתקשות המקצפת.
את החלמונים לבחוש ביד ולהוסיף לאט לחלבונים.
אחר כך להוסיף בעדינות את שאר הרכיבים.
לאפות בתבנית עגולה בחום בינוני כ- 30 דקות.
להוסיף קרם מעל.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
