הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ
400 גרם תאנים טריות חתוכות ל-2 או ל-4
4 כפות אבקת סוכר
חומרים לבלילה:
3 ביצים שלמות
100 גרם סוכר
50 גרם קמח רגיל
50 גרם שקדים טחונים
1 כפית תמצית וניל
גרדה מתפוז או לימון
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר, הקמח,השקדים הטחונים, הווניל וגרדת התפוז או הלימון עד קבלת תערובת אחידה.
2. משמנים תבנית ומסדרים את התאנים על התחתית,כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
3. מפזרים מעל את אבקת הסוכר.
4. יוצקים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,כ-25-30 דקות.
5. מצננים.
מגיש:
מקור: ביסים
שתף את המתכון
