הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח רגיל מנופה היטב
כפית וחצי אבקת סודה
חצי כפית אגוז מוסקט טחון
כפית קינמון
רבע כפית ציפורן טחון
רבע כפית גינגר טחון
רבע כפית מלח
כוס וחצי שמן
כוס וחצי סוכר חום
3 ביצים
כפית תמצית וניל
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
כוס צימוקים לבנים מושרה שעה בברנדי
4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
3 כפות ברנדי
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
בקערת מערבל שמים את השמן והסוכר ומערבלים כ 4 דקות מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבלים היטב כ 5 דקות מוסיפים את הוניל מערבלים מורידים את המהירות לנמוכה ומוסיפים
בהדרגה את הקמח הסודה והתבלינים ומערבבים היטב
מערבבים ידנית את התערובת מוסיפים את האגוזים תפוחי העץ והצימוקים ו3 כפות ברנדי
מינחים בצד ל10 דקות
מחממים תנור ל 160 מעלות
מעבירים את התערובת לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 60 דקות עד לבדיקת קיסם יבש
מוצאים מפזרים אבקת סוכר ומגישים
מגיש:
מקור: מונה
שתף את המתכון
