הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם תמרים מעוכים.
2 כוסות מים רותחים.
כוס סוכר.
3 ביצים.
3 כפיות סודה לשתיה.
230 גרם מרגרינה רכה.
2 כפיות וניל נוזלי.
חבילת קמח אוסם.
אופן ההכנה
לחתוך את התמרים לקוביות בקערה.
לזה מוסיפים סודה לשתיה ומים רותחים.
מערבבים ושמים בצד.
לערבב את המרגרינה והסוכר במיקסר.
להוסיף את הביצים, הוניל והקמח.
רק שתי דקות אחרונות להוסיף את התמרים.
לאפות בחום 180-200 מעלות למשך שעה.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
