הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים מופרדות
½1 כוס סוכר
½ כוס שמן
1 כוס תפוזים סחוט או תפוזינה או לימנוענע
2 כוסות קמח תופח
סוכר וניל כפית
גרד מתפוז שלם או לימון
לפזר לפני האפיה:
( 1כף קינמון+1 כף סוכר מעורבבים עם רבע כוס מים)
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c .
להקציף החלבונים עם ½ כוס סוכר לקצף יציב ומבריק.
להקציף החלמונים עם כוס הסוכר הנותרת, עד שלא נותרו גרגרי סוכר ובהקצפה איטית להוסיף
את שאר מרכיבי העוגה למעט מה שרשום בסוגריים.
לקפל בעדינות בכף עץ את הקצף עם התערובת.
לצקת לתבנית וממש לפני האפיה, לקחת את תערובת הקינמון ובעזרת כפית לטפטף
על העוגה (לא לחשוש זה לא מתערבב עם צבעי העוגה).
ולאפות ב- 180°c עד להזהבה ולבדוק את מרכז העוגה בקיסם את לא נותרו
נוזלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
