חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים עם קרם תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים עם קרם תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
¾ כוס מיץ תפוזים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
½ כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
½1 כוסות סוכר
לקרם התפוזים:
2 חלמונים
4 כפות סוכר
2 כפיות קמח
1 תפוז, קליפה ומיץ
1 שמנת מתוקה מוקצפת+1 כף סוכר
תבנית 26 ס"מ , משומנת.
אופן ההכנה
לטרוף במיקסר, במהירות גבוהה חלמונים וסוכר, לבלילה תפוחה ובהירה.
להנמיך מהירות, להוסיף שמן בהדרגה.
להוסיף את שאר החמרים.
להקציף חלבונים לקצב יציב ולקפל בעדינות לתערובת.
לצקת לתבנית משומנת, לאפות ב- 180°C כ-45 דקות.
הקרם:
בסיר קטן לערבב חלמונים, קמח וסוכר. להדליק אש, ולהוסיף תוך בחישה את המיץ והקליפה.
לבשל על אש נמוכה תוך בחישה עד שמסמיך לצנן, ולהוסיף בעדינות לשמנת המוקצפת.
חוצים את העוגה הקרה לשנים, מורחים חלק מהקרם , מכסים בחצי השני, מורחים את כל העוגה מסביב.
בתאבון!
מגיש: saray
מקור: חנה שאולוב
שתף את המתכון