חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים קלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה וטעימה מאוד . br
עוגת תפוזים קלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה וטעימה מאוד . br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות ביצה
2 כוסות סוכר
1 חבילה אבקת אפיה
1 יחידה קליפות תפוז
2 כוסות מיץ תפוזים
1 יחידה תמצית וניל
לפי הטעם קוקוס
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח
אופן ההכנה
1.להפריד את הביצים, להקציף החלבון עם כוס ורבע סוכר.
2.בקערה נפרדת לערבל את שאר החומרים מלבד הקמח ואבקת האפיה (שים לב - רק חצי מכמות מיץ התפוזים)
2.להוסיף לתערובת זו מעט מהקצף ולערבב שוב.
3.לאחר מכן להוסיף מעט קמח מעט קצף
ולערבב ושוב כנ"ל עד לסיום החומרים.
4.לאפות בתבנית בקוטר 26 משומנת בחום בינוני, לקראת סוף האפיה להוריד מעט את החום.
5.מיד כשמכניסים את העוגה לתנור יש להתחיל בהכנת הסירופ:
3/4 כוס מית תפוזים ו5 כפות סוכר לבשל על אש בנונית ולערבב כל הזמן (רצוי להנמיך את הלהבה כאשר הסירופ מתחיל לבעבע).
לצנן הסירוף היטב ולשפוך על העוגה כשהיא חמה ומחוררת -לפזר מעל קוקוס
מגיש: osnat22
מקור: נענע
שתף את המתכון