חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים בדבש מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד גרסה טעימה לעוגת תפוח בדבש. brמיוחדת,טעימה ומגוונת. brקלה להכנה.
עוגת תפוחים בדבש מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד גרסה טעימה לעוגת תפוח בדבש. brמיוחדת,טעימה ומגוונת. brקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-ביצים מופרדות
½-כוס סוכר
1-כוס דבש
2-כפיות קקאו
½-כפית נס קפה
½-כפית קינמון
קמצוץ ציפורן טחון
½-כוס שמן
20-גרם חמאה
1-כף ברנדי
4-תפוחי עץ{קטנים}מסוג גרנד סמיט
כוס וחצי קמח תופח{אסם}
לקישוט-50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-170°c.
לקלף תפוחי עף ולחתוך לקוביות קטנות,להכניס לסיר קטן,להוסיף 20-גרם חמאה ולרכך כ20 דקות על להבה נמוכה, לערבב פעמיים ולצנן.
להקציף בקערת מערבל במהירות גבוהה 6 חלבונים לקצף יציב ולהוסיף חצי כוס סוכר,להמשיך להקציף עוד כדקה ולהנמיך את דרגת המהירות (אם הכי גבוהה היא 6, להוריד ל 4).
להוסיף את החלמונים, דבש, ברנדי, שמן, קקאו, קפה, ציפורן והקינמון,לערבב דקה ולהוסיף קמח, לערבב בעדינות ולהוסיף תפוחי עץ מבושלים בחמאה, לערבב בעזרת כף.
לרפד תבנית קפיצית עגולה מס'26 בנייר אפיה, לשמן את הנייר במעט שמן ולצקת את הבלילה ואם החלטתם לקשט באגוזים,לפזר מעל הבלילה.
לאפות בתנור (170°c ) במשך 30 דקות.
עוגת דבש עלולה להשרף מלמעלה וכדי למנוע זאת ,פשוט לכסות אותה בנייר אפיה מלמעלה.
להמשיך לאפות עוד כ10 דקות והעוגה מוכנה,סך הכל זמן האפיה-40 דקות.להשאיר את העוגה בתנור מכובה כרבע שעה.
שנה מתוקה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון