חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נעימה וקלה שניתן להכין אפילו בעזרת הילדים.
עוגת תפוחים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נעימה וקלה שניתן להכין אפילו בעזרת הילדים.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם מרגרינה
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 גביע אשל
- 350 גרם קמח תופח (בערך 3 כוסות)
- ½ כפית קנמון
- 1 כף תמצית וניל
- 4 תפוחי עץ חמוצים (רצוי מסוג גראנד)
- 2 תבניות מוארכות
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום של 150°c.
- מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את המרגרינה, הסוכר והביצים.
- מוסיפים את האשל והקמח לסירוגין.
- מוסיפים גם קנמון ווניל עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- קולפים את התפוחים, חותכים אותם לקוביות ומוסיפים בהדרגה לבצק בבחישה בכף עץ.
- משמנים את התבניות ויוצקים לתוכן את הבלילה.
- אופים בחום 150°c במשך כ-40 דקות.
- בודקים עם העוגה אפויה בעזרת מזלג או קיסם במרכז העוגה.
- כשהעוגה מוכנה מוציאים ומצננים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: חברים
שתף את המתכון