הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם מרגרינה
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 גביע אשל
- 350 גרם קמח תופח (בערך 3 כוסות)
- ½ כפית קנמון
- 1 כף תמצית וניל
- 4 תפוחי עץ חמוצים (רצוי מסוג גראנד)
- 2 תבניות מוארכות
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום של 150°c.
- מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את המרגרינה, הסוכר והביצים.
- מוסיפים את האשל והקמח לסירוגין.
- מוסיפים גם קנמון ווניל עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- קולפים את התפוחים, חותכים אותם לקוביות ומוסיפים בהדרגה לבצק בבחישה בכף עץ.
- משמנים את התבניות ויוצקים לתוכן את הבלילה.
- אופים בחום 150°c במשך כ-40 דקות.
- בודקים עם העוגה אפויה בעזרת מזלג או קיסם במרכז העוגה.
- כשהעוגה מוכנה מוציאים ומצננים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: חברים
שתף את המתכון
