הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות תפוחים ירוקים לא קלופים חתוכים לקוביות קטנות
100 גרם צימוקים
כף קינמון
חצי כוס יין אדום מתוק
2 כפות קוניאק
להשרות חצי שעה
3 ביצים שלמות מוקצפות במזלג
כוס סוכר
כוס שמן להקציף ביחד
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
לערבב הכל ביחד. אפשר לאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק או-
בתבנית גדולה משומנת מספר 26.
אופים חצי שעה בחום 175 מעלות, עד שקיסם עץ יוצא יבש.
כשהעוגות מתקררות, לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: https://www.google.com/reader/view/#stream/feed%2Fhttp%3A%2F%2Fpirge.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefault
שתף את המתכון
