חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
4 ביצים
1 שקית סוכר וניל
קורט מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר חום או סוכר לבן
5 תפוחים
1 כף סוכר
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
להמיס חמאה ולקרר מעט.
בקערה גדולה לערבב חמאה, סוכר חום, ביצים, סוכר וניל, מלח
לקלוף תפוחים לחלק לרבעים ולפרוס לפרוסות דקות, לשים בקערה ,לפזר 1 כף סוכר ו-1 כפית
קינמון ולערבב.
להוסיף לתערובת הנוזלים קמח ואבקת אפיה ולערבב.
להוסיף לבצק 3/4 מכמות התפוחים ולערבב, להעביר לתבנית אפיה משומנת, מעל לסדר את
שאר פרוסות התפוחים.
לחמם תנור לחום 190 מעלות, לאפות כ-40 דקות, אם העוגה מתחילה להישרף מלמעלה
לכסות בנייר כסף ולהמשיך באפיה.
לאחר שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון