הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח תופח קטן
שקית אבקת אפיה
5 ביצים מופרדות
¾ כוס שמן
כ-7 תפוחים בינוניים
כף קורנפלור
כפית קינמון
¾1 כוסות סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
שכבה ראשונה הבצק: ללוש יחד את הקמח, אבקת אפיה, 5 חלמונים ושמן. לצקת לתבנית מס'
26 משומנת ולהדק היטב. לאפות בתנור(180°c) במשך כ-20 דקות ולהוציא.
שכבה שניה התפוחים: מקלפים וחותכים לקוביות את התפוחים מבשלים בסיר עם הקינמון ו-¾כוס סוכר עד להתרככות קלה, ממיסים בכוס כף קורנפלור ב-¼ כוס מי ברז, יוצקים לסיר התפוחים תוך כדי רתיחה ומבשלים עוד דקה תוך בחישה מתמדת, משטחים על שכבת הבצק האפויה.
שכבה שלישית הקצף: מקציפים היטב 5 חלבונים עם כוס סוכר, כאשר נוצר קצף קשה ויציב מורחים על שכבת התפוחים (יש להקפיד ששכבת התפוחים לא תהיה חמה) ואופים בתנור
לעוד ½שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
