הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחים גרנד.
4 כפות סוכר.
חופן אגוזי מלך.
חופן צימוקים.
כף קינמון.
כוס שמן.
כוס סוכר.
כוס קמח אוסם.
2 סוכר וניל.
4 ביצים.
אבקת סוכר.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לשמן תבנית ולבנות עליה:
תפוחים מקולפים ולפרוס לפרוסות.
עליהם לפזר סוכר, אגוזים, צימוקים, קינמון.
לערבב במיקסר: שמן, סוכר, קמח, סוכר וניל, ביצים.
יוצקים עם התפוחים ומעל מפזרים עוד קצת קינמון.
להכניס לתנור ל 45 דקות ( 170°c) .
מקררים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: ספר המתכונים של אביבה בר
שתף את המתכון
