הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף קינמון
1 שקית סוכר וניל
2-3 תפוחי עץ "סמית" קלופים ופרוס לשמיניות
3 ביצים
½ כוס סוכר חום
¾ כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
¼ כוס צימוקים
1 כף סוכר לבן
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים פרט לצימוקים ותפוחי עץ.
2. משהים את הצימוקים במים למשך 10 דקות
3. מעבירים את הבלילה של העוגה לתבנית.
4. מסדרים את תפוחי העץ מעל לבלילה של העוגה. מעל זה מפזרים צימוקים. מפזרים כף סוכר לבן מעל להכל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
