חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התפוחים הם סוד. לא רואים אותם בהתחלה כי הם מתחבאים בפנים. br את הקינמון אי אפשר להסתיר כי הניחוח שלו כובש את המטבח ואת כל הבית.
עוגת תפוחים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התפוחים הם סוד. לא רואים אותם בהתחלה כי הם מתחבאים בפנים. br את הקינמון אי אפשר להסתיר כי הניחוח שלו כובש את המטבח ואת כל הבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם מרגרינה
100 גרם חמאה
2/3 כוס סוכר
½ כוס חלב
2 ביצים
קליפה מגורדת מלימון אחד
½2 כוסות קמח תופח "אוסם"
1 כף תמצית וניל
1 שמנת חמוצה
למלוי:
4 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
½ כוס צימוקים , מושרים ב ½ כוס יין מתוק
כלים:
תבנית אפייה מלבנית, או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
שמים את כל חמרי הבצק במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק כבד וחלק.
משמנים ומקמחים את תבנית האפייה (מלבנית, או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ויוצקים פנימה מחצית מכמות הבצק ומשטחים.
קולפים את תפוחי העץ וקוצצים גס לחתיכות (חתיכות בגודל פרק אצבע) אפשר לעשות זאת עם דיסקית חתוך צ'יפס במעבד מזון. מעבירים לקערה נקיה. מוסיפים לקערה את הצימוקים (מסוננים, בלי היין), הסוכר והקינמון. מערבבים ומפזרים על הבצק שבתבנית.
מורחים מעל למילוי את יתרת הבצק ואופים (180°c) במשך 50 דקות עד שהעוגה שחומה.
בתיאבון!.
מגיש: amitsur
מקור: גיל חובב - מתכוני אוסם
שתף את המתכון