הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח תופח.
מרגרינה מומסת.
0.33 כוס סוכר.
ביצה.
מילוי:
ק"ג תפוח עץ גרנד.
100 גרם צימוקים.
100 גרם אגוזים.
2 כפות קינמון.
2 כפות סוכר.
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק.
לחלק ל-3 חלקים.
0.33 להניח בצד.
0.66 לרפד תבנית בתחתית ובדפנות.
לבחוש חומרי המילוי.
להניח על הבצק שבתבנית.
0.33 מהבצק שנותר, לקשט ברצועות או שתי וערב.
לאפות 20 דקות בחום בינוני.
להוציא ולכסות ברדיד אלומיניום.
לאפות שוב 50 דקות נוספות בחום של 160 מעלות
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
