הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
5 תפוחי עץ גרנד
2 כפיות קינמון
1 כוס שמן
½1 כוסות סוכר (עדיף סוכר חום)
3 ביצים
1 כפית וניל
100 גרם שוקולד מריר חתוך גס
אופן ההכנה
קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות, מערבבים עם הקינמון.
מערבלים את השמן והסוכר, מוסיפים את הביצים והווניל ומערבלים לעיסה.
מוסיפים את הקמח וסודה לשתיה ומערבלים רק עד תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת את התפוחים והשוקולד ובוחשים בכף.
אופים בחום בינוני בסיר פלא, בתבנית 26 או בשתי תבניות "אינגליש קייק".
אפשר לפזר מעט סוכר חום על העוגה לפני האפייה.
מגיש:
מקור: מצאתי בספר אפייה או בעיתון
שתף את המתכון
