הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמן קנולה
½1 כוסות סוכר
½1 כוסות קמח
½ כפית קינמון
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
4 תפוחים (סמית) קלופים ומגוררים בפומפיה גסה
100 גר שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בנוני 180°c. משמנים את התבנית.
2. שמים בקערת המערבל את השמן והסוכר ומערבלים כדקה . מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה והסודה ומערבלים עוד כדקה.
3. מוסיפים את הביצים ומערבלים עוד כ 4 דקות. מוסיפים שוקולד ,תפוחים ומערבבים עד שהעיסה אחידה. יוצקים לתבנית.
4. אופים כ-45 דקות עד שהעיסה יבשה . מצננים ומגישים .
5. ניתן לצרף כדור גלידה ולהתענג....
מגיש:
מקור: לאשה
שתף את המתכון
