הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
10 גר'/ 1 שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון טחון
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית ציפורן טחון
חצי כפית מלח
200 גר' חמאה רכה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
רבע כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל
3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות של 1 ס"מ
100 גר' אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה והתבלינים בקערה.
בקערת מערבל מקציפים חמאה וסוכר מספר דק' לקרם בהיר, מוסיפים ביצים בהדרגה תוף ערבול איטי. מוסיפים ברנדי ותמצית וניל ומערבבים ידנית. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים את התפוחים והפקאן ומערבבים.
יוצקים לתבנית ואופים 50 דק' עד השחמה.
בתאבון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
