הוראות הכנה
מרכיבים
3 -4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
כף קינמון
כף יין אדום לקידוש
2 כוסות סוכר
1 כף סוכר
2 כוסות קמח רגיל
5 ביצים מופרדות
כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים (לא חובה)
חצי כוס שקדים מולבנים קצוצים או טחונים
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
לחמם מראש התנור ל-180°c.
משרים התפוחים עם הקינמון היין וכף הסוכר לפחות חצי שעה.
מקציפים החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את תמצית הוניל והשקדים
השמן, אבקת האפייה וקמח כולו.
מערבבים בעזרת כף עץ עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים ולבסוף מוספים את השקדים
ואת התפוחים מערבבים שוב היטב.
לבדוק בעזרת קיסם את מרכז העוגה שאין בה נוזלים.
בהנאה!
מגיש:
מקור: כנראה משפחתי
שתף את המתכון
