חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחי עץ שתולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בחישה קלה מאוד להכנה. עיקר זמן ההכנה - קלוף וחתוך התפוחים brוסידורם המיוחד בעוגה. brעוגה טעימה מאד למרות פשטוטה.
עוגת תפוחי עץ שתולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בחישה קלה מאוד להכנה. עיקר זמן ההכנה - קלוף וחתוך התפוחים brוסידורם המיוחד בעוגה. brעוגה טעימה מאד למרות פשטוטה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מרגרינה
5 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
1 ק"ג תפוחי עץ חמוצים (גרני סמיט)
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס מלבנית גדולה (35X25 ס"מ בערך)
תפוחי עץ:
לקלוף , לנקב ולהוציא את הליבה (עם הגרעינים) לחצות ולפרוס לפרוסות דקות.
בכלי נפרד להוסיף לתפוחי העץ 1 כוס סוכר+ קינמון +וניל . להשאיר בצד בינתיים.
לפני שלוב בעוגה - להוציא את כל הנוזלים שהצטברו.
ביצים:
להפריד לחלבונים וחלמונים.
חלבונים - להקציף לקצף יציב + ½ כוס סוכר.
חלמונים+½ כוס סוכר+מרגרינה - לערבל עד קבלת עיסה בהירה.
קמח+אבקת אפיה - לנפות יחד ולהוסיף לעיסת החלמונים. לערבב עד קבלת מרקם אחיד (סמיך המקצת)
להוסיף את הקצף לתערובת ע"י קפול בעדינות.
לשטח את התערובת בתבנית ולשתול בעמידה פלחי תפוחי עץ עד התחתית. אחרי מלוי צפוף של שורות שורות , אפשר לפזר מלמעלה את שארית פרוסות תפוחי העץ.
לאפות 40 דקות לכבות את התנור ולהשאיר עוד 5 דקות מבלי לפתוח. להוציא לקרור על רשת.
מומלץ לאכול רק למחרת אחרי שהעוגה התקררה והוכנסה למקרר.
מגיש: amitsur
מקור: מרים ע.
שתף את המתכון