הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 קישואים פרוסים לעיגולים
2-3 גזרים פרוס לעיגולים
1/4 כרובית מפורקת לפרחים
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות
2-3 גבעולי סלרי קצוצים גס
1/4 קופסת נבטים סיניים
3 גבעולי טרגון
קורנית טריה
1/4 כוס אורז
אבקת מרק עוף לפי טעם
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את הקישואים, הגזר, הכרובית, הכרוב והסלרי. שמים מעל את גבעולי הטרגון ממלאים מים עד כיסוי ומרתיחים. לאחר רתיחה מנמיכים את האש מוסיפים את האורז, הקורנית, אבקת המרק, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות על אש נמוכה עד שהירקות רכים אך לא יותר מידי. בשתי דקות אחרונות מוסיפים את הנבטים לבישול קצר.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
