חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוד פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בכרובית, בטטה, כרישה למתכון זה. brכמו כן, מומלץ להוסיף מעט מיונז לכל פשטידה - זה נותן מרקם עדין ואוורירי. br
עוד פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בכרובית, בטטה, כרישה למתכון זה. brכמו כן, מומלץ להוסיף מעט מיונז לכל פשטידה - זה נותן מרקם עדין ואוורירי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ראשי ברוקולי יפים וגדולים
3 כפות מחוקות אבקת מרק פטריות / אבקת מרק בצל
3 כפות מיונז
אופן ההכנה
להרתיח את הברוקולי עד שיהיה רך
לסנן היטב מהמים ולקרר מעט.
למעוך את הברוקולי ולהוסיף את יתר המרכיבים, לקפל את התערובת ולהעביר לתבנית אפיה משומנת.
לאפות בחום 180 עד שישחים מעט.
מגיש: קיבי
מקור: משולם מירב
שתף את המתכון