הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 כוס קמח תופח
100 ג' מרגרינה
1/3 כוס גבינה צהובה מגוררת
1 חלמון
1 כף מים קרים
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור
למלית: 250 ג' גבינה לבנה (5% שומן)
100ג' גבינה צפתית או בולגרית מגוררת
100ג' גבינה קשה מגוררת
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
½ שמנת חמוצה
למעלה:
בצל פרוס לטבעות
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים הכל לבצק ומשטחים בתבנית.
למלית : מערבבים את כל החומרים ושופכים על הבצק.
מפזרים למעלה את הבצל שטוגן במחבת.
אופים כ- 30 דקות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: נעמי זינגר-כפר מסריק
שתף את המתכון
