הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות
למישרה :
חלבון ביצה מוקצף קלות
4 כפות יין מוסקט לקינוח
כף קורנפלור
2 כפות רוטב סויה
לציפוי :
כוס וחצי אגוזי לוז טחונים גס
כף קורנפלור
שמן לטיגון
למיטבל:
3 כפות יין מוסקט לקינוח
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
4 כפות מיץ סיידר תפוחים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי המישרה מוסיפיםאת קוביות העוף ומשרים למשך כשעתיים
מערבבים את אגוזי הלוז עם הקורנפלור ומכינים את הציפוי
מסננים את העוף מהמישרה מגלגלים החומרי הציפוי ומטגנים בשמן עמוק ל2 דקות מוצאים על נייר סופג לספיגת השמן
מכינים את המיטבל ע"י עירבוב כל החומרים ומגישים את העוף המרכז הצלחת ומיסביבו המיטבל
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
