חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בביסלי- מבית סבתא פאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח בתחרות מתכונים חורפית של אוסם. brפשוט וטעים.
עוף בביסלי- מבית סבתא פאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח בתחרות מתכונים חורפית של אוסם. brפשוט וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלקי עוף (שוקיים כרעיים)
1 חבילה "ביסלי" אוסם בטעם גריל , בצל או ברבקיו.
4 כפות "מיונס" 5% של אוסם
1 כפית חרדל
פלפל לבן לפי הטעם
מיץ מתפוז אחד
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלסיוס ומרפדים תבנית בניר אפיה .
2. מנקים את חלקי העוף , מסירים את העור ועודפי השומנים.
3. מערבבים "מיונס" אוסם 5%, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל צדדיו. מניחים את חלקי העוף בתבנית .
4. מרסקים את הביסלי ,בטעם הנבחר ,ומפזרים על חלקי העוף מהדקים מעט. שאריות לפזר בתבנית.
5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים.
6. אופים במשך שעה.
7. מגישים חם ישר מן התנור לצד אורז לבן / צבעוני , פירה או פתיתים.
מגיש: amitsur
מקור: סבתא פאני
שתף את המתכון