הוראות הכנה
מרכיבים
משרה:
50 גרם דבש
200 גרם פריגת תפוזים
4 שיני שום כתושות
כפית פלפל שחור גרוס
200 מ"ל יין לבן יבש
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר
100 מ"ל שמן זית
3 כפיות מלח
2 חבילות כרעיים
אופן ההכנה
חורצים בסכין חריצים לאורך השוקיים והיריכיים של העוף. מערבבים היטב את חומרי המשרה
ומעסים היטב את העופות בו. מניחים במשרה למשך שלוש שעות לפחות, במקרר, ועדיף למשך
לילה שלם. צולים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 75 דקות. במהלך הצלייה יש למרוח בעזרת מברשת את שארית המשרה על העוף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
