חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בג'ינג'ר ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולץ להגיש בליווי בטטות אפויות.
עוף בג'ינג'ר ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולץ להגיש בליווי בטטות אפויות.
הוראות הכנה
מרכיבים
משרה:
50 גרם דבש
200 גרם פריגת תפוזים
4 שיני שום כתושות
כפית פלפל שחור גרוס
200 מ"ל יין לבן יבש
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר
100 מ"ל שמן זית
3 כפיות מלח
2 חבילות כרעיים
אופן ההכנה
חורצים בסכין חריצים לאורך השוקיים והיריכיים של העוף. מערבבים היטב את חומרי המשרה
ומעסים היטב את העופות בו. מניחים במשרה למשך שלוש שעות לפחות, במקרר, ועדיף למשך
לילה שלם. צולים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 75 דקות. במהלך הצלייה יש למרוח בעזרת מברשת את שארית המשרה על העוף.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון