הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
5 תפוחי אדמה
3שיני שום
1 כף פפריקה
21 כפית כרכום
21 כפית כמון
1 כף גדושה מרק עוף
21 כפית פלפל שחור
חופן פיטרוזליה קצוצה
41 כוס מים
אופן ההכנה
את תפוח האדמה לחתוך ל4 חלקים.
את כל המרכיבים לערבב ביחד בקערה.
להעביר לתבית ולאפות מכוסה עם נייר כסף למשך שעה ורבע.
להסיר את נייר הכסף ל - 15 דקות נוספות לצליה.
המלצה להכין ןלהשאיר ללילה במקרר ולאפות יום למחרת.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
