חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בגריל טעים כמו בסופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בגריל טעים כמו בסופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מ"ס 2 טרי
2 כפות גדושות פפריקה אדומה עדיף מרוקאית
1 כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
1 כף אבקת מרק
1 כפית אבקת שום או שום מרוסק (עדיף)
חצי כוס שמן עדיף זית
אופן ההכנה
לערבב התבלינים להוסיף שמן לתערובת אחידה ללא גושים
לעסות את העוף מבפנים ומבחוץ מומלץ להשרות במרינדה לפחות 3 שעות
או לילה במקרר
לחמם תנור לחום 220 מעלות
כאשר התנור חם יש להכניס את העוף כאשר גב כלפי מעלה.
אחרי 15 -20 דקות יש להוריד את חום התנור ל 180 מעלות ולהפוך את העוף
שהגב כלפי מטה יש להשלים אפיה תוך כדי הרטבת העוף בנוזלי הצליה שמצטברים
בתבנית. הרטבה זו גורמת לזיגוג ( לברק ) ולעור כריספי .
נא לדרג המתכון
מגיש: עמית 38
מקור: עצמי
שתף את המתכון