הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מ"ס 2 טרי
2 כפות גדושות פפריקה אדומה עדיף מרוקאית
1 כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
1 כף אבקת מרק
1 כפית אבקת שום או שום מרוסק (עדיף)
חצי כוס שמן עדיף זית
אופן ההכנה
לערבב התבלינים להוסיף שמן לתערובת אחידה ללא גושים
לעסות את העוף מבפנים ומבחוץ מומלץ להשרות במרינדה לפחות 3 שעות
או לילה במקרר
לחמם תנור לחום 220 מעלות
כאשר התנור חם יש להכניס את העוף כאשר גב כלפי מעלה.
אחרי 15 -20 דקות יש להוריד את חום התנור ל 180 מעלות ולהפוך את העוף
שהגב כלפי מטה יש להשלים אפיה תוך כדי הרטבת העוף בנוזלי הצליה שמצטברים
בתבנית. הרטבה זו גורמת לזיגוג ( לברק ) ולעור כריספי .
נא לדרג המתכון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
