הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
2 קופסאות שימורים חומוס
4 כרעיים עוף
מלח
קורט פלפל
מעט אבקת מרק עוף
2 כפות פפריקה מתוקה,
1 כפית כורכום
שתי כוסות מים
חופן עלי כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לטגן בצל בינוני עד שמזהיב, לטגן את הכרעיים משני הצדדים, לפזר: פפריקה מתוקה, כורכום, מעט פלפל שחור ואבקת מרק עוף, להוסיף את החומוס + שתי כוסות מים. הנוזלים אמורים להפוך לרוטב טעים וסמיך. אם דליל מידי וכמות גדולה, מבשל עם מכסה פתוח. אחרי 30 דק' בערך לקצוץ חופן עלי כוסברה ופזרי מעל, להגיש עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
