הוראות הכנה
מרכיבים
2 כרעיים מפורקים למשולש ופולקלע (או יותר אם אתם רוצים)
1/2 כוס שמן זית
1 קופסא חומוס
צרור פטרוזיליה טריה
3 שיני שום כתושות
2 בצלים קצוצים
3 כפות לימונים כבושים
כף כורכום
אופן ההכנה
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את חלקי העוף עד שהם מקבלים צבע יפה. מוציאים לקערה.
מוסיפים למחבת עם השמן את הבצלים והשום, ומטגנים עד שהם מתרככים. מחזירים את העוף, מפזרים מעל את החומוס, הפטרוזיליה, הלימונים והתבלינים.
מעבירים לתבנית, מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים בנייר כסף ואופים על 180 שעה וחצי שעתיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
