חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
- 4 כרעי עוף מחולקים לשוקיים וירכיים
בקבוק יין אדום
5 - 6 שיני שום כתוש
4 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור
½ כפית רוזמרין
2 שקיות קוקי
אופן ההכנה
לשטוף וליבש את חלקי העוף
לערבב בקערה את התבלינים והיין
להוסיף את העוף ולערבב היטב
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולמקרר למשך שעתיים, מדי פעם לא לשכוח לערבב.
להכניס שקית קוקי אחת בתוך השנייה ( לשמירת הארומה של היין )
להכניס לשקית את העוף והיין, להדק היטב למניעת בריחת הנוזלים
להכניס לתנור שחומם מראש על חום גבוה
אחרי כ – ½ שעה להנמיך את חום התנור לבינוני כ- 180°c.
לנקב את השקיות (בעדינות)
אחרי 45 דקות נוספות העוף השיכור יקבל גוון אדמומי ומוכן להגשה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון