הוראות הכנה
מרכיבים
- 4 כרעי עוף מחולקים לשוקיים וירכיים
בקבוק יין אדום
5 - 6 שיני שום כתוש
4 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור
½ כפית רוזמרין
2 שקיות קוקי
אופן ההכנה
לשטוף וליבש את חלקי העוף
לערבב בקערה את התבלינים והיין
להוסיף את העוף ולערבב היטב
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולמקרר למשך שעתיים, מדי פעם לא לשכוח לערבב.
להכניס שקית קוקי אחת בתוך השנייה ( לשמירת הארומה של היין )
להכניס לשקית את העוף והיין, להדק היטב למניעת בריחת הנוזלים
להכניס לתנור שחומם מראש על חום גבוה
אחרי כ ½ שעה להנמיך את חום התנור לבינוני כ- 180°c.
לנקב את השקיות (בעדינות)
אחרי 45 דקות נוספות העוף השיכור יקבל גוון אדמומי ומוכן להגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
