חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ביין וחרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר התארחתי בקנדה אצל קרובת משפחה הכינה עבורנו בין היתר את העוף הזה והוא פשוט מעדן.
עוף ביין וחרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר התארחתי בקנדה אצל קרובת משפחה הכינה עבורנו בין היתר את העוף הזה והוא פשוט מעדן.
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקיים וכרעיים של עוף
1.5 כפות חרדל רגיל
1 כף חרדל חריף
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
1/2 לימון סחוט.
3/4 כוס יין לבן
1/2 כף שום כתוש
אופן ההכנה
את העוף שמים בתבנית אפיה חד פעמית.
את כל התבלינים ויתר המרכיבים של המרינדה לבחוש ולשפוך על כל חלקי העוף.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס ללילה למקרר.
למחרת לאפות בחלק התחתון ביותר בתנור האפיה בחום 250 מעלות כ - 1/2 שעה אח"כ להסיר הנייר כסף וולהנמיך את החום ל - 180 מעלות ל -1/2 שעה נוספת עד שהעוף משחים.
**** ניתן להוסיף לנ"ל פטריות שלמות לגיוון.
מגיש: סילבי
מקור: שולה מונטריאול
שתף את המתכון