הוראות הכנה
מרכיבים
שוקיים וכרעיים של עוף
1.5 כפות חרדל רגיל
1 כף חרדל חריף
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
1/2 לימון סחוט.
3/4 כוס יין לבן
1/2 כף שום כתוש
אופן ההכנה
את העוף שמים בתבנית אפיה חד פעמית.
את כל התבלינים ויתר המרכיבים של המרינדה לבחוש ולשפוך על כל חלקי העוף.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס ללילה למקרר.
למחרת לאפות בחלק התחתון ביותר בתנור האפיה בחום 250 מעלות כ - 1/2 שעה אח"כ להסיר הנייר כסף וולהנמיך את החום ל - 180 מעלות ל -1/2 שעה נוספת עד שהעוף משחים.
**** ניתן להוסיף לנ"ל פטריות שלמות לגיוון.
מגיש:
מקור: שולה מונטריאול
שתף את המתכון
