חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ביין ולימון לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ביין ולימון לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 חתיכות עוף
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
למרינדה :
כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
3 שיני שום כתושות
3 עלי דפנה יבשים
חצי כוס יין לבן
כף וחצי דבש
כפית חרדל
כפית שטוחה סוכר
מלח
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים על חלקי העוף מכסים בניילון ניצמד ומשהים לשלוש שעות [ מוספים את תפוח האדמה בשעה האחרונה של המישרה ]
מעבירים לתבנית אפיה מכסים בנייר כסף ואופים ב220 מעלות ל15 דקות
הופכים את העוף ומכסים ואופים 10 דקות נוספות מנמיכים לחוםבינוני כ 180 מעלות ואופים
כחצי שעה נוספת מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: השף צחי מיטל ננדוס
שתף את המתכון