הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף חתוך או חלקים
מלח ופלפל
4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים
חצי כוס פטריות מיובשות
2 כוסות יין אדום
6 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
אופן ההכנה
להשרות פטריות במים רותחים לכ 10 דקות
לאדות בצל בשמן ולהוסיף גזר ופטריות
לתבל עוף במלח ופלפל ולהוסיף לסיר
לאדות תוף ערבוב כ 10 דקות
להוסיף יין וסויה ודבש ולבשל 5 דקות על אש חזקה
להנמיך את אש ולבשל ¼1 שעות על אש נמוכה.
להוסיף לרוטב שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
