הוראות הכנה
מרכיבים
5 ש כרעיים של עוף מפורקות ללא עור
2 צרורות פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה קצוצה
1 צרור נענע קצוץ דק
5 6 גבעולי סלרי
1/2 כוס לימון
2 בצלים גדולים קצוצים דק
כורכום
מלח
אופן ההכנה
מאדים את הבצל עם כף שמן וכפית כורכום. מעל הבצל מניחים את העוף ומכסים אותו בכל הירק הקצוץ ומפזרים כפית נוספת של כורכום.
מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה ללא מים מכסים את העוף במים ומבשלים שעה נוספת
5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את המיץ לימון ומכבים את הגז.
המלצה:
בצלחת עמוקה כוס אורז לבן מעל את העוף עם הרבה רוטב עם סלט ירוק בצד ופלפים קלויים.
מגיש:
מקור: לא זוכרת
שתף את המתכון
