הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף טרי,מנוקה,שטוף וחתוך לרצועות בעובי של 1 ס"מ
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל אדום.
1-פלפל צהוב.
1-פלפל ירוק
1 פלפל צילי חתוכים לרצועות
1 שן שום שלם
1/8 כרוב לבן חתוך לרצועות
1 כוס פטריות שמפניון קצוצות(אפשר מקופסת שימורים)
¼ כפית פלפל לבן
½ כפית מלח
¼ כוס שמן תירס
½ כוס רוטב סויה
1 כוס מים
אופן ההכנה
לצקת בסיר בישול חצי מכמות השמן ולהשחים מעט את רצועות החזה,להעביר לכלי אחר.
להוסיף את יתרת השמן ולטגן מעט את הגזר והפלפלים כ-15 דקות לערבב מדי פעם (להבה בינונית), להעביר לכלי אחר.
להוסיף לשמן את הבצל לטגן עד שיזהיב, להוסיף את העוף, גזר, פלפלים, שום, פטריות וכרוב ולערבב היטב.
להוסיף תבלינים ונוזלים.להביא לרתיחה, לכסות את הסיר(להשאיר פתח קטן) ולבשל על להבה נמוכה 30 דקות.
מומלץ בתוספת אורז לבן או נודלס מבושל לפי הוראות היצרן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
