חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בלימון ובניחוח מדהים של תבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בלימון ובניחוח מדהים של תבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו עוף שלם
2 כפות שמן
1 בצל - קצוץ דק
½ כפית זעפרן - או כפית כורכום
½ כפית זנגביל - טחון
½ כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
1 צרור פטרוזיליה - קצוצה
1 צרור כוסברה - קצוצה
2-1 לימון - כבוש
אופן ההכנה
שמים את העוף בסיר גדול עם כל המרכיבים מלבד הלימונים הכבושים,
מכסים במים עד מחצית מגובה העוף ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי.
(במהלך הבישול הופכים את העוף מס' פעמים).
כשאר הבשר נקרע בקלות וכמות הנוזלים מצטמצמת מוסיפים לסיר את
הלימונים הכבושים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
מדהים!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון