הוראות הכנה
מרכיבים
6-כרעיים עוף
1-בצל גדול קצוץ
4-שני שום קצוצות
4-עגבניות בשלות מקולפות ומרוסקות
2-כפות אורגנו/בזיליקום קצוץ טרי(אפשר גם וגם)
מלח,פלפל שחור גרוס לפי טעם
½-כפית פפריקה חריפה
1-כוס יין לבן יבש
4-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחמם בסיר שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף את הכרעיים ולהשחים.
להוסיף את שאר המצרכים, להביא לרתיחה,לכסות חלקית את הסיר ולבשל שעה (להבה נמוכה).
להגיש בתוספת אורז לבן/פסטה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: איטלקי
שתף את המתכון
