חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בנוסח איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קבלתי מחברה ומאז כל הבית נהנה מטעם נפלא וניחוח מדהים.
עוף בנוסח איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קבלתי מחברה ומאז כל הבית נהנה מטעם נפלא וניחוח מדהים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-כרעיים עוף
1-בצל גדול קצוץ
4-שני שום קצוצות
4-עגבניות בשלות מקולפות ומרוסקות
2-כפות אורגנו/בזיליקום קצוץ טרי(אפשר גם וגם)
מלח,פלפל שחור גרוס לפי טעם
½-כפית פפריקה חריפה
1-כוס יין לבן יבש
4-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחמם בסיר שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף את הכרעיים ולהשחים.
להוסיף את שאר המצרכים, להביא לרתיחה,לכסות חלקית את הסיר ולבשל שעה (להבה נמוכה).
להגיש בתוספת אורז לבן/פסטה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: איטלקי
שתף את המתכון